Over ons

Welkom bij bijbaantjeonline.nl! Een jong initiatief met allerlei informatie voor de werkende scholier en student. Om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken, proberen we je hier van zo veel mogelijk informatie te voorzien over het wel en wee van het werken naast het leren. We kunnen namelijk altijd allemaal wel wat extra centjes op de bank gebruiken, en dan is het wel zo handig vooraf te weten waar je aan toe bent.

Wat verstaan wij eigenlijk onder bijbaantjes?
Heel simpel, parttime werk naast datgene waar je de meeste tijd aan besteed. Voor de meesten van ons is dat school of studie. Dat mag twee uur per week zijn, acht uur, zelfs twintig uur, als dat in je drukke schema past en natuurlijk wettelijk mogelijk is. Zolang het voor ‘erbij’ is, besteden wij er aandacht aan.

Wat kun je verwachten?
Bergen informatie! Nee hoor, geen information overload, zonder gekkigheid gewoon precies datgene dat je wilt weten. Als je onder de achttien jaar bent zijn de regels over hoeveel je mag werken en welk werk je mag doen bijvoorbeeld anders voor de 18-plussers onder ons. En het financiële plaatje natuurlijk; het minimumloon, vakantiegeld, noem het maar op. Daarnaast kun je onze blog volgen om op de hoogte te blijven van nieuws, trends, regulering, werk in het algemeen en ga zo nog maar eventjes door.